logo indomie
Indomie Global
Over Indomie

Over Indomie

Indomie wordt geproduceerd door Indofood, de pionier op het gebied van instant noedels in Indonesië en één van de grootste instant noedels producenten ter de wereld. Indomie komt in diverse variëteiten, van de klassieke soep smaken, Kip, Groenten en Kip Kerrie, tot onze meest populaire smaak Indomie Mi Goreng. Indomie is verkrijgbaar in meer dan 100 landen verspreid over heel de wereld zoals in Australië, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten, Canada en in meerdere landen in Azië, Afrika, Europa en het Midden-Oosten. Met de verkoop van jaarlijks meer dan 20 miljard porties, is het geen wonder dat Indomie een smaak heeft die geliefd wordt door de wereld.
Indomie Geschiedenis

Indomie Geschiedenis

Instant noedels werden voor het eerst geïntroduceerd en op de markt gebracht in 1958 in Japan. Door het bereidingsgemak en de heerlijke smaak werden instant noedels goed ontvangen door de Japanners. Het duurde niet lang voordat de populariteit van instant noedels zich verspreidde over de wereld en haar weg vond naar Indonesië.

Het instant noedels merk Indomie werd voor het eerst in 1972 gelanceerd met de Indomie Kip smaak. In 1982, lanceerde Indomie, Mi Goreng, de eerste droge noedels variant (geconsumeerd zonder bouillon), geïnspireerd door het Indonesische traditionele gebakken noedels gerecht. Indomie Mi Goreng werd snel populair en vond daardoor haar doorbraak op de instant noedels markt. Indomie is sindsdien een bekend merk in Indonesië en heeft een meerderheid van de markt in handen in Indonesië.

Hard werken, doorzettingsvermogen en innovatie waren de belangrijkste factoren die ervoor gezorgd hebben dat Indomie is uitgegroeid tot de meest gekozen instant noedels in Indonesië (Kantar Worldpanel, 2018) Na meer dan vier decennia, houdt Indomie zich nog steeds vast aan deze waarden waardoor ze hun gerenommeerde reputatie blijven behouden.

object
bg